Annons
Annons

Tillbaka!

Jag älskar mitt jobb! Jättemycket! Jag skulle liksom inte funka om jag inte fick vara präst och göra prästgrejer.

Ändå, ni vet…de där första dagarna efter lång ledighet. Att bli ren och välkammad. Att sätta klockan på sex (och inte komma upp). Att förväntas vara jobbredo och svara på frågor från brudgummar om hur fort brudar brukar kunna gå i högklackat… det är trööööööööögt och går seeeeeeeeeegt!

Annons

Jaha, men då går jag väl till jobbet då…

Värst är såklart att lämna den sovande familjen. Mediapappan, Storebror och Lillasyster har fortfarande sommarlov. De sover till 10, kalsongchillar och målar om mitt i natten.

Det positiva med allt detta är att jag inte längre befinner mig i semesterns radioskugga. Wifi finns överallt och nu slipper ni mig inte! I Prästmorsans huvud cirklar blogginlägg om högt och lågt, som bara längtar efter att komma ut. Vad sägs om att jag genomskådat en plagiat-skandal?! Fler katastrofrecept! Mer hopplös vardag! Fler ‘hur-hamnade-jag-här?’-situationer!

Semestern är slut! Jag slutar klaga om 3…2…1! Nu är jag tillbaka, all in, full patte! Dessutom har dygnet slagit över till 21 juli, dvs Johanna-dagen. Min dag! Hurra!

 

 

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar