Annons
Annons

Examen

Jag är ju lättrörd, det ska jag inte förneka. Jag älskar att barnen blir större, jag har inga stoppa tiden-känslor. Det har jag inte haft sedan jag erkände för mig själv, alla och envar att jag tycker bebisar är tråkigt sällskap. Ju äldre de blir desto ballare blir de. Bebisar och vin, låt dem lagras ett tag!

Annons

Ändå kändes det i magen idag. Sista dagen på förskolan för Storebror…

I mitten av augusti 2013 gick han med sina nya gummistövlar i famnen 300 meter till förskolan i Göteborg. 8 juni 2018 flaggade vi ut honom från förskolan i Skåne. Lille gossen min, som 16 månader gammal satte dig pladask i sandlådan och aldrig ville därifrån. 

Själv är han ganska oberörd av uppståndelsen. Han tar det med ro. Just examen har han dock sett fram emot. Ja, alltså vi vet att det inte är en riktig examen, men när han insåg att han och Mediapappan skulle ta examen samtidigt, så bestämdes det genast att det såklart skulle bli examensfest. Således möttes han på förskolans gård med flaggor och hurra-rop.

Ibland är vi så himla snygga. Och glansiga som smör.

Hejdå förskolan!

Det hade också bestämts att vi såklart skulle festa på kvällen. På restaurang skulle det ske. Både Mediapappan och Storebror fick fina presenter, blomsterkvastar med doft, mat i stora lass, läsk i stora glas. Tillsammans tror jag att de båda två, oberoende av varandra, kände att de ägnat de senaste åren åt stordåd. Och vem är jag att hävda någon motsats? Grattis, mina fina pojkar, till examen. Ni har varit så duktiga! <3

(13)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar