Annons
Annons

Flickvän i replokalen

Många av oss har suttit i replokaler och varit flickvännen. Vi har väntat på vi ska bara köra sticket en gång till, så kommer jag sen i många timmar. Som att vi inte hade ett eget liv. Det hade vi.

Senast jag befann mig i situation var när jag och Mediapappan precis hade träffats 2009. Jag var således 27 och hade inte alls behövt sitta och vänta på sticket en gång till. Men är man nykär, så är man…Då var det visserligen inte en sliten källarlokal med halvtaskig utrustning och brölig tonårsstämning, utan kyrkan och rätt proffsiga musiker. Men känslan var lite samma. Fortfarande tog det 45 minuter att rulla ihop kablar.

Annons

Sen fick vi barn och blev Prästmorsan och Mediapappan.

Tills i  helgen.

Förra veckan var han inom på mitt jobb och kom ut fem minuter senare och hade lovat våra musiker att spela bas i barnkörens musikal.

Det var så himla fint. Det var som när vi träffades och jobbade tillsammans med barn i kyrkan. Han spelade och jag prästade. Flashback till för nästan 10 år sedan. Och när jag inte hade så många uppgifter och sneglade över kyrkorummet på musikerna, så tänkte jag samma sak som för nästan 10 år sedan… Jag har ändå basisten. Ni kan säga vad ni vill, tycka vad ni vill, göra vad ni vill och vara tio gånger snyggare än jag – men basisten kommer gå hem med mig.

Basisten. Han är min man <3

(13)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar