Annons
Annons

Hello Kitty, vi gillar dig. Hello Kitty, du gillar mig…

Imorgon är det så födelsedag igen. Lillasyster delar födelsedag med Hitler och Carmen Electra. Det är inget vi kommer att uppmärksamma imorgon. Fram till 1777 hade Sulpitus namnsdag den 20 april. Inte heller det kommer att ha någon större betydelse imorgon.

Annons

Throwback till en födelsedag med ett ljus. Hon fattade ingenting. Inte vi heller eftersom vi gav henne en trumma som spelade La Bamba.

Någon som däremot kommer att ha en huvudroll under morgondagen är Hello Kitty. Följande dialog utspelade sig förra veckan:

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?

Hmmmm Hello Kitty!

Ok, något särskilt med Hello Kitty på?

Hmmmm Hello Kitty!

Ok. Hello Kitty. Vi har fått vår beskärda del av den katten, som ju tydligen inte är någon katt. Dock inte på samma nivå som med många andra figurer på vettighetens gräns (Läs: Daniel Tiger och nån brud som heter RegnbågsRuby. Googla inte henne, du kommer att ångra dig djupt och bittert). Är det nu det börjar?

Idag på lunchen skulle jag fixa något med Hello Kitty på. Det är ju rätt enkelt. Storebror ska få ge sin syrra en flaska bubbel (bad alltså).

”Blubbor!” Nu ser jag att den gick ut i augusti 2016. Härskna blubbor, fint som kattskit i vällingen. Den som orkar reklamera kan ju göra det…

Nästa anhalt var leksaksaffären. En skottkärra eller en hoppboll var valmöjligheterna. Ett snabbt meddelande till och ett snabbt svar från Mediapappan resulterade i att hoppbollen bars till kassan. Där utspelade sig världens sjukaste dialog:

-Behöver jag något för att blåsa upp bollen?

-Tja, det behöver du nog.

-?!

-!

Som en bollpump, eller?

-Du kan nog använda en cykelpump.

-Kan jag använda en cykelpump till en boll?!

-Nej, du måste nog sätta fast något på cykelpumpen.

-Ska jag sätta fast…eller va? Hur då? Är det inte enklare med en bollpump?

-Jo, det får du nog ha. Är du medlem? 

-Nej, men kan jag köpa en bollpump här? 

-Vill du bli medlem? De har nog cykelpumpar på Stadium.

-Nej, inte fler medlemskap. Jag kollar Stadium. 

Jag fattar fortfarande inte om försäljaren faktiskt tänkte sig att man kan blåsa upp bollar med cykelpump. Eller om hen bara…tja, bara hade lite otur idag.

Hoppas du får en bättre dag imorgon, leksaksförsäljaren. Hello Kitty gillar dig, det är jag säker på. Och i Stubbestad, där HK bor, där kan man säkert blåsa bollar med cykelpump. För där är allt möjligt!

 

Ps. Jag och Mediappan har startat en podcast som heter Håll käften I love you. På med hörlurarna på tåget, sällskap när du diskar eller varför inte bara 47 minuters rolig godnattsaga? Ditt liv kommer inte berikas med en massa kunskap, men vi hoppas alla ska känna sig inbjudna till en stund vid vårt köksbord för lite gött snack och en stor portion humor! Vi finns på Itunes och på www.kafteniloveu.se

Glad lyssning!

(21)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar