Annons
Annons

Himmel och pannkaka!

Tröjan!

Flera av er läsare har hört av sig de senaste veckorna, med foto och meddelanden om att en klädaffär säljer en tröja som det står Himmel och pannkaka på. Det har varit superkul! Allra roligast var faktiskt när jag kom in på förskolan med andan i halsen häromveckan och hela pedagogstyrkan på plats pratade i mun på varandra om Tröjan.

Annons

Och dag fick jag en!

Vi är i Kalmar hos svärmor och firar barnens födelsedagar med alla kusiner på Mediapappans sida av familjen. Allt är roligt, intensivt, svettigt, sockrigt – superkalas med andra ord! Helt plötsligt kom kusin Tuva fram till mig och tryckte en grej i handen. Jag har en present till dig. Hon hade köpt Tröjan!

Liten tjej, stort hjärta!

När jag frågade om jag fick lägga upp bilden på bloggen, så sa hon ja, om du länkar till min youtubekanal. En tioårig tjej som drömmer om att bli en stor youtuber, det är änna klarre att jag länkar! Prenumerera på Tuvas kanal!

Nu sitter vi mest och jäser efter kilovis med köttbullar, tårta och fiskedammsgodis. Mediapappan grillade entrecôte på kvällen. Jag dricker med julmust i glasflarra och livsnjuter. Det är ändå det jag är bäst på i hela världen.

Överbliven julmust i 33 cl glasflaska. Himmel och pannkaka-tissa. Livet!

Förresten, överlag är det så himla roligt när ni hör av er, om tröjor, barn, livet eller precis vad som helst! Fortsätt med det! På Instagram, här i kommentarerna eller på mailen: [email protected]

Ni är bäst <3

 

(26)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar