Annons
Annons

It sucks!

Av alla power tools jag aldrig trodde jag någonsin kunde äga (är det ens en fullständig mening?), så var nog ändå lövblåsen/sugen den sista.

Det är väl höjden av lathet, har man en fungerande kropp, så får man väl kratta?! Så har jag tyckt och så har jag sagt. Nu säger jag inte så längre. Andra hösten i huset med fyra stora träd och jag kräks om jag ser en enda kratta till.

Annons

Löven måste bort. Så är det bara.

Sagt och gjort. Jag och barnen åkte till en sån där affär där jag inte vet vad hälften av sakerna ska användas till och andra hälften är sågar upphängda i barnhöjd. Enligt internet skulle det finnas en lövblåsare där för 200 spänn. Rimligt, kände jag. Det fanns lövblåsare för 2000 spänn också. Extremt orimligt, kände jag.

Internet har aldrig fel och nog fanns det en lövblåsare för 200 spänn. Vi plockade åt oss den, tittade på en enorm uppblåsbar tomte, önskade oss fusklego (alltså lego av annat fabrikat än just lego), klämde på hundleksaker som pep, hade slagsmål med julpapper, kollade i almanackan när det egentligen är jul och funderade på varför det var jul i affären när det var 70 dagar kvar i almanackan…

Väl hemma var mitt nya vapen färdigt att testas. Arbetsfördelningen var självklar. Mediapappan gjorde råbiff. Prästmorsan lekte Rambo med äppellöven. Ibland vinkade vi till varandra och mådde fint. 

Händs app!

Själv lekte jag mest krig. Sådär som typ åttaåringar gör, men som vuxna inte kan låta bli när de får något vapenaktigt i handen. Har det forskats på det? Varför vi gör så, menar jag? 

Nöjd över dagens gärningar, åt jag 200 gram rått kött toppat med en rå äggula och kände mig som en Queen. En power tools-råbiffsqueen. Om du ser mig på stan med min lövsugare på ryggen, backa undan, för då vet du att jag menar allvar. It’s my leaf sucker and I’m not afraid to use it.

Yippiekayay maddafakker!

 

(35)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar