Annons
Annons

Jag ska packa hela världen, lilla mamma

Att packa en enkel väska…

Om någon timme ska jag åka till Frankrike med ett gäng ungdomar från kyrkan. Vi ska leva klosterliv, äta äcklig mat, utsätta oss för kulturkrockar, jobba på brännan och sånt skoj.Högt och lågt, som vanligt när jag är inblandad.

Annons

Följaktligen måste jag packa en väska med grejer jag behöver i fem dagar.Nyss var jag i London och då visste jag liksom vad Storebror behövde i fyra dagar. Jag själv? Jag hade mest med mig trosor och snus. Det värsta är att jag alltid tror att jag har med mig massor av bra saker. När jag kommer fram, så finns det oftast inga byxor, tre tröjor som inte passar/har hål och ja…trosor och snus. Jag är mig själv oftast evigt tacksam för just de grejerna eftersom trosor och snus liksom är grundläggande i livet. Annat kan jag vara utan, men med rumpan bar och utan snus försmäktar jag på denna ö.

En hög och en väska…kanske finns ändå några guldkorn där. Ingen vet.

Jag har liksom gett upp…jag är 34 år och jag kan inte hitta en enda anledning till varför jag skulle behöva lära mig packa åt mig själv. Det som kommer med, det kommer med. Det som inte kommer med, det stannar hemma. Så. Enough said.

Jag impulsköpte en bulle när jag var och bunkrade upp snus inför resan. Den låg där, viskade mitt namn och sa Det är lugnt Johanna, du behöver bara trosor och snus. Allt annat är bara fåfänga! Kom, ät mig! Sure thing, sa jag, köpte bullen och gillar läget.

Uppkopplingen i kloster finns, men frågan är om det finns tillräckligt mycket för att driva blogg. Den som lever får se, annars får ni en rapport när jag kommer hem. Ha en riktigt fin Kristi himmelsfärdshelg! (Nej, ingen i kyrkan fattar heller riktigt vad det är för en helg. Vi säger vackra saker om att Jesus far tillbaka till Gud och sedan lyssnar vi efter göken och önskar vi också var långlediga. True story!)

(14)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar