Annons
Annons

Lucka 5. Ettårskalas!

Ett år! Idag har bloggen funnits i ett helt år! Hurra hurra hurra!

För ett år sedan, tryckte jag nervöst på den blå knappen med ordet publicera i bloggverktyget och kastade mig ut i något jag egentligen inte hade någon aning om.

Annons

Jag skulle bjussa på mig själv, långt mer officiellt än jag tidigare gjort. Familjen skulle bjussa på sig själva! Barnens lustigheter och jävelskap skulle plötsligt delas av en rätt rejäl krets tyckande, tänkande vuxna. Genomtänkt givetvis -vissa jävelskap och lustigheter hålls utanför bloggosfären-men ändå ett bjussande som jag måste ta ansvar för.

Och efter det nervösa trycket på publicera, så har jag inte ångrat en sekund. Jag är så himla glad att jag fått denna möjligheten. Ibland frågar någon vad bloggen handlar om. Först hade jag lite svårt att definiera det. Lite vardagsliv, att visa att prästen är en helt vanlig morsa och fru, att livet inte är lätt och därför bör skrattas åt… och allt det stämmer. Det är vad bloggen handlar om. Men allra mest tror jag att den handlar om att våga misslyckas om och om igen. Och att ibland lyckas. Men mest att misslyckas och att därför vara människa.

Så TACK! Du som läser ibland eller ofta, då och då eller bara en gång – utan er finns inte Himmel och Pannkaka. Tack för glada tillrop och svåra frågor, för utmaningar och berättelser om era egna liv – när ni misslyckas och lyckas. Jag tar allt till mitt hjärta. Ni är bäst!

(29)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar