Annons
Annons

Min man och hans bror

Vi har kusinbesök hela helgen. Alla är glada. Barnen blir Allan Ballan och springer runt, sockerhöga och lyckliga. Vi vuxna är vuxna. Det vill säga att brorsorna och 18-åringskusinen dricker öl och kollar på youtubeklipp och jag och min svägerska pratar om våra jobb.

Annons
Kusinkoja, höjden av festlighet.

Kusinkoja, höjden av festlighet.

Min mans relation med sin äldste bror, min svåger, är ett av mina glädjeämnen faktiskt. Jag blir på riktigt glad in i hjärtat av att se dem tillsammans. Det skiljer 16 år mellan dem och när jag och Mediapappan lärde känna varandra, så var den ålderskillnaden så pass stor att de inte riktigt kände varandra. Nu har något hänt, något fint. Åldersskillnaden har liksom krympt i och med faderskap och vuxenblivande.

Faster Lotta, min fina svägerska och barnen packar upp leksakslådan som storkusinerna rensat. Världens finaste presenter till småkusiner!

Faster Lotta, min fina svägerska och barnen packar upp leksakslådan som storkusinerna rensat. Världens finaste presenter till småkusiner!

Ikväll blir det mello. Jag är ingen stor mellotittare och mitt engagemang är, milt sagt, ljummet. Ikväll ska jag göra mitt bästa för att engagera mig. Måhända kommer en recension imorgon.

Öhman, Öhman och Öhman.

Öhman, Öhman och Öhman.

Nu ska jag fylla på mitt eget vinglas och ställa mig mitt i virvelvinden av lördagsgodis!

(15)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar