Annons
Annons

Mitt livs kärlek

Jag behöver kärlek. Sötsliskig, len och lite kladdig kärlek.

När jag kom hem från jobbet idag, såg Malmös himmel ut såhär:

Skåne, Sveriges riviera, de långa strändernas landskap etc etc upplever i juli en riktigt skitigt dålig vädersommar! Och som ni vet, så är jopphejdiandet inget som ligger ytligt i min personlighet. Jag drar liksom inte på mig stövlarna och trallar, för jag äger inga stövlar. Jag vill inte ha regnväderspromenad, jag vill vara varm!

Annons

På riktigt. Så färgglatt. #nofilter

Jag ville rulla in mig i en filt. Jag ville få kärlek. Och kärlek fick jag! Kärlek krävde jag! Kärlek fanns till mig!

Vissa drömmer om oxfilé och hälleflundra. Jag vill bara ha godis. Jag blir sällan särskilt impad av TV-kockar som blancherar och sautérar. Jag är nöjd om jag får plocka lösgodis.

Problemet är att jag lever med några moralens väktare. Mediapappan kan ju käka godis i samma utsträckning som jag, men barnen ifrågasätter genast veckodagens namn. De är ju inte nödbedda alltså, godis är ju godis, men de kräver en förklaring till att prästmorsan plötsligt deklamerar att godis är målet för dagens extremt korta utflykt. För att Lillasyster ‘lånade’ pappas lördagsgodis igår och måste ‘lämna tillbaka’. Jodå, högst legitim förklaring. Alla godtog den.

Nu är jag full av kärlek. Jag behöver inget mer. Regna på, himmel, regna på! Jag är lycklig igen, min stora sanna kärlek är här nu. I rosa prasslig påse! 

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar