Annons
Annons

Mitt sommarlov

Jag har semester! Tänk ändå vilken grej. Först fyra veckor nu i början av sommaren och sedan en vecka till i augusti. Varje år blir jag så himla ödmjuk inför fackförbundens blodiga, svettiga kamp för…tja, bland annat våra roséfyllda, grillande, runtjazzande i fula skjorts och flip flops. Detta säger jag inte för att förminska fackföreningarnas kamp, för detta är stort. I fem veckor kan vi ge vår arbetsgivare fingret och ba chilla.

Annons

Naturligtvis bråkar vi! I 47 veckor har vi mest sagt godmorgon och godnatt till varandra. Nu måste vi förhålla oss till varandra som lediga. Vi måste stå ut med hur resten av familjen beter sig dygnets alla timmar. Det är svårt och nyttigt. Sen blir vi sams, äter glass och älskar sommarlov. Trixigt. Känner ni igen er?

Jag har, såklart, en konstig nostalgisk föreställning om att jag ska ge barnen mina gamla sommarlov. Det är ju förihelsike min sämsta idé. Denna sommaren ska jag inte återskapa 80-talet.

Jag gick ut starkt med att köpa kalaspuffar. Ni fattar ju…kalaspuffar! Sommarlov stavas ju ändå här kommer vi med puffar som är rostade i honung! 

Fail.

Mamma, kan vi köpa cown fleks? 

Ja, vi kan köpa corn flakes. Jag ska inte tvångsmata barn med kalaspuffar. Jag tvångsmatar mig själv med dem istället. Nu jäklar är det sommarlov, så någon måste ju offra sig och käka de där gudsförgätna puffarna.

Hälsoivraren ba ”jag tycker inte om”

Puffpuff! 

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar