Annons
Annons

Välkommen hit

 

johanna-ohman

Det är ju alltid lite nervöst, det där att presentera sig sig själv. Att kasta sig ut och ropa ”hej här är jag!”

Nu gör jag det – Hej, här är jag!

En helt vanlig morsa, nyss fyllda 34 år. Jag bor i ett litet hus i Malmö med min man, mediapappan, och en storebror, som är fyra och en lillasyster, som är två. Vi är en härlig familj och här är aldrig riktigt tyst.

Annons

Jag hoppas ni är sugna på en resa i vardagslivets alla knöliga vinklar och vrår. Detta är ingen blogg där prästen kommer ge ”ett ord på vägen”, utan glänta på dörren till det där totalt operfekta vardagslivet. Med konstanta brödsmulor under strumporna, genom smärtan av att trampa på legobitar mitt i natten, till känslan av total frihet när du låst toadörren, men hör orden ”var är mamma?” och vet att det inom 30 sekunder är kört.

En varning, i denna lilla familj äter vi socker i tid och otid, tar gärna ett glas vin när barnen ser på (kontrollerat såklart) och har vid flertalet tillfällen fått informera barnen om att ”det ordet jag precis sa, får du aldrig säga på förskolan”.

Vardag som helg är prästkragen på. Också det ett virrvarr av viljor och fix och trix, där lugn och ro i kyrkan ofta har föregåtts av sju kriser och fem koppar kaffe. Visste du att din mysiga julstund i kyrkan är under ett ständigt hot från förskolans olika virus och kräkningar?

Trodde du prästen var en gubbe med skägg och släpig röst? Välkommen till ett prästliv med dinglande örhängen och potträning!

(3)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas